Stubfræsning​

Har du brug for professionel hjælp til stubfræsning eller rodfræsning? Hos Odense Træfældning har jeg mange års erfaring med fræsning af rødder og stubbe og andre opgaver i forbindelse med træfældning. Jeg bruger altid en effektiv og skånsom metode, så selv de mest genstridige stubbe fjernes.

Jeg har base i Odense, hvorfra jeg løser opgaver for både erhvervskunder og private på hele Fyn. Hvis du har brug for min hjælp til stubfræsning eller en tilsvarende opgave, kører jeg gerne ud til dig.

Jeg fræser effektivt og skånsomt

Rødder og stubbe kan være en udfordring, når et træ eller en busk skal fjernes, fordi de er kraftige og kan være svære at have med at gøre. Med min professionelle stubfræser kan jeg effektivt løse den udfordring for dig.

Når jeg laver stubfræsning og rodfræsning med min stubfræser, fræser jeg dem til flis. Det er en effektiv metode til opgaven, og så kan du tilmed bruge flisen efterfølgende. Jeg arbejder altid varsomt og skånsomt, så det udelukkende er stubben, det går udover.

Hvad koster stubfræsning?

Min pris på stubfræsning afhænger af din opgaves omfang og det areal, jeg skal lave stubfræsning på for dig. Jeg giver dig gerne en pris, når jeg kender opgavens omfang.

Vil du have min hjælp til fræsning?

Vil du have min hjælp til træbeskæring eller stubfræsning til gode priser? Så kan du kontakte mig via min kontaktformular eller ved at ringe til telefon 29 88 38 91 eller sende en e-mail til

msj-94@outlook.dk​.

Kontakt mig i dag

​Udfyld formularen med så mange detaljer om dit projekt som muligt og jeg vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billeder (gerne på afstand)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor passion for klatring

Udført over 200 træfældninger

Høj fokus på sikkerhed

Odense Træfældning

Stenløsevej 257, Hjallelse, 5260 Odense S​

Vibelund Havekoloni, Bolbro, 5200 Odense V

CVR: 39954117

Kontakt mig

Telefon: 29 88 38 91

msj-94@outlook.dk​